Ministry of Economy, Culture and Innovation

Ministria e Kulturës organizon dëgjesën publike për dy nga projektet më të mëdha në fushën e artit dhe kulturës:

“Rikonstruksion dhe ndryshim Destinacioni i Ish Laboratorit të Hidroteknikës,

në Qendër multifunksionale teatrale  dhe “Rikonstruksioni i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor”. Me pjesëmarrjen e grupit  të projektimit, përfaqësuesve të institucioneve të artit dhe kulturës.

7 shtator 2016, ora 12:00, në ambjentet e Ish Laboratorit të Hidroteknikës, Rr. “Sami Frasheri”, ngjitur me objektin “Nobis”

 {:}