Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Një bienale që gjithnjë e më tepër flet për artin, ajo e drejtuar nga Rem Koolhaas që hapi dyert më 4 Qershor.

Artikulli i plotë: Exibart