Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Filmi në fjalë është një film emblematik i kinemasë shqiptare që falë restaurimit dhe rezervimit do të mund ti trashëgohet brezave. Ai pritet që të shfaqet në mbrëmjen e 26 prillit në premierën e festivalit të filmit në Prishtinë.

Artikulli i plotë: Sot