Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë
Adresa: Sheshi “Skënderbej”, Qendra “Sotir Kolea”, Rr. “George W. Bush”, Tiranë
E-mail: sekretaria@bksh.al
Telefon: +355 422 69 955
Web: http://URL: https://www.bksh.al
Facebook: https://www.facebook.com/bksh.al?mibextid=ZbWKwL
Instagram: https://www.instagram.com/biblioteka_kombetare_shqiperi?igsh=MWExemVkZzFncDhraA==

 Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor
Adresa: Sheshi “Skëndërbej”, Pallati i Kulturës, Tiranë
E-mail: sekretaria@tkob.gov.al
Telefon: +355 69 635 4599
Web: https://web.facebook.com/tkob.gov.al/
Instagram: https://www.instagram.com/teatri_i_operes_dhe_baletit?igsh=MW8yeW14NTY0YWs3cg%3D%3D&utm_source=qr

Galeria Kombëtare e Arteve
Adresa: Rruga “Aleksandër Moisiu”, 76, Tiranë
E-mail: info@galeriakombetare.gov.al
Telefon:  +355 4 222 6033
Facebook: https://www.facebook.com/GaleriaKombetareArteve
Instagram:  https://www.instagram.com/galeriakombetarearteve/

Qendra Kombëtare e Kulturës për fëmijë, Teatri I kukullave
Adresa: Rruga “Gëzim Erebara”, pranë pallatit nr.31,Tiranë
E-mail: Info@qkkf.gov.al
Telefon: +355 69 446 6699
Facebook: https://www.facebook.com/teatrikukullavefaqjazyrtare?mibextid=ZbWKwL
Instagram: https://www.instagram.com/qkkf.tk?igsh=eWVuOHZrZ2FoaHJl
Web: https://qkkf.gov.al/

Teatri Kombëtar
Adresa: Rruga “Sami Frashëri”, Qendra arTurbina, Tiranë
E-mail: info@teatrikombetar.gov.al
Facebook: https://www.facebook.com/officialTeatriKombetar?mibextid=ZbWKwL
Instagram: https://www.instagram.com/teatrikombetar.tk?igsh=MTV3dGxub3NyMTFvdQ==

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
Adresa: Rr. Sami Frashëri, Qëndra arTurbina, Salla 150, Tiranë
E-mal: info@tkeks.gov.al
Facebook: https://m.facebook.com/tkeksperimental/
Instagram:https://www.instagram.com/teatrikombetareksperimental/?hl=en

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit,

Adresa: Rruga “Papa Gjon Pali II”, Tiranë
E-mail:  info@qkll.gov.al
Telefon: + 355 4 56 29 582
Web:  https://qkll.gov.al/
Facebook: https://www.facebook.com/QendraeLibrit/
Instagram:  https://www.instagram.com/qendra_e_librit_/?hl=en

Zyra e Administrimit dhe Koordinimit të Parqeve Arkeologjike Apoloni dhe Bylis

Adresa: Parku Arkeologjik Apoloni, Manastiri i Shën Marisë, Pojan, Fier
Email: parku.arkeologjik@parkuarkeologjikapoloni.gov.al  
Web: https://apolloniaarchaeologicalpark.al/
Instagram: https://www.instagram.com/parkuarkeologjik_apoloni_bylis?igsh=ZXhkcnI2Zzc0ZnY3
Facebook: https://www.facebook.com/parkuarkeologjikapolonia.apolonia?mibextid=ZbWKwL

Qendra Kombëtare e Veprimtarive Tradicionale.

Adresa: Rruga ” Gëzim Erebara” pranë pallatit nr. 31 Tiranë
E-mail: info@folklor.gov.al
Telefon: +355 4 225 4580
Facebook: https://www.facebook.com/qkvf.gov.al?mibextid=ZbWKwL

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Berat

Adresa: Lagjia “28 Nëntori”, Berat
E-mail: drtkberat@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/DRTKBeratfaqjazyrtare?mibextid=LQQJ4d
Instagram: https://www.instagram.com/drtkberat?igsh=MXRsd3pnbGxzN2RvMQ%3D%3D&utm_source=qr

 Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Tiranë

Adresa: Rr. “Aleksandër Moisiu” , Nr.76 ish Kinostudio “ Shqipëria e Re”, ish godina e laboratorit të filmit “ Albafilm” Tiranë
E-mail: info@drtktirane.gov.al
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064040771804&mibextid=LQQJ4d

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Shkodër

Adresa: Rr. “Marin Becikemi, Sheshi “Gjon Pali” II, Shkodër
E-mail: drtkshkoder@meki.gov.al
Telefoni: 022243409
Website: www.drtkshkoder.com
Facebook: https://www.facebook.com/share/FMUBbnh8opHnmUQj/?mibextid=AEUHqQ
Instagram: https://www.instagram.com/drtk_shkoder?utm_source=qr

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Korçë

Adresa: Lagjia11, Rruga “Lefter Seratini”, Korçë
E-mail: info@drtkkorce.gov.al
Facebook: https://www.facebook.com/DRTKorcefaqjazyrtare?mibextid=LQQJ4d
Instagram: https://www.instagram.com/drtkkorce?igsh=MzVlbTVuODVmMnJn&utm_source=qr