Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë feston 104-vjetorin e themelimit

Si simbol i kulturës dhe i dijes, Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë festoi 104-vjetorin e themelimit të saj. Ndonëse institucionet bibliotekare të shqiptarëve në shtetin e tyre janë relativisht të reja, tradita bibliotekare në Shqipëri ...