Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

DEKLARATË PËR SHTYP

DEKLARATË PËR SHTYP Tiranë, më 26. 09. 2020 Ndërsa me padurim presim ditën kur me të parën shfaqje të përurojmë ambientet e rikonstruktuara, të nxjerra nga harresa shumëvjeçare, Ministria e Kulturës fton opinionin publik dhe komuniteti...

“RINGJALLJA E LLAZARIT” EKSPOZOHET NË UNESCO

“Ringjallja e Llazarit”, ikonë e shek. XVIII, që mban firmën e një prej ikonografëve më të njohur, Kostandin Zografit, do të qëndrojë e ekspozuar përgjatë dy viteve, në ambientet e UNESCO-s, pranë zyrës së Drejtores së Përgjiths...