Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

PROGRAMET KOMUNITARE

1.      EVROPA KRIJUESE

o   Marreveshje Kulturore-Evropa Krijuese

2.      RRUGET KULTURORE

o   Rruget Kulturore

RAJONI I AFRIKËS

1.      EGJIPTI

o   Memorandum Mirekuptimi-Muzeu-Egjipti

o   Memorandum Mirekuptimi-TKOB-EGJIPTI

o   Program Ekzekutiv-EGJIPTI

o   Protokoll Bashkepunimi-Egjipti

RAJONI I AZISË

1.      AZERBAJXHAN

o  Memorandum Bashkepunimi Biblioteka AL – Biblioteka Azerbajxhanase

2.      EMIRATET E BASHKUARA ARABE

MK-EBA Memorandum Mirekuptimi ne fushen e Kultures

3.      JAPONIA

o    Granti Japonez

4.      KINA

o    Qendra Kineze

RAJONI I BALLKANIT

1.      KOSOVA

o    APOLLONI-ULPIANA-MoU Bashkepunimi-KOSOVA

o    Kalendari i perbashket kulturor-KOSOVA

o    Marreveshje ne fushen e trashegimise kulturore dhe Muzeve-KOSOVA

o    Memorandum Bashkepunimi-KOSOVA

o    MOU Bashkepunimi Muzeu-Kosova

o    MOU Bashkepunimi-Bbliotekat-Kosova

o    Protokoll Bashkepunimi Teatri-KOSOVA

2.      MALI I ZI

o    Marreveshje Bashkepunimi-Marubi

3.      MAQEDONIA E VERIUT

o    Program per Bashkepunim Kulturor-MAQEDONIA E VERIUT

4.      OPEN BALKAN

o    MoU Open Balkan

o  Open Balkan Kinematografia 2022

RAJONI I EVROPËS

1.   AUSTRIA

o    Bashkepunim Kulturor-AUSTRIA

2.      BULLGARIA

o    Memorandum Mirekuptimi ne fushen e Bibliotekave-BULLGARIA

3.      ÇEKIA

o   MOU per bashkepunim kulturor RSH-Republika CekeOpen Balkan Kinematografia 2022

4.      FRANCA

o    Marreveshja me Biblioteken Kombetare Universitare te Srasburgut dhe Ambasaden e Frances ne Shqiperi

5.      GREQIA

o    Memorandum Mirekuptimi-GREQIA

o   Memorandum Bashkepunimi BKSH-Instituti Helenik

6.      HUNGARIA

o    Memorandum Mirekuptimi-HUNGARIA

7.      ITALIA

o    Program Kulturor-ITALIA

8.      TURQIA

o    Bashkepunim Kulturor-TURQIA

o    Protokoll Bashkepunimi-TURQIA

o    Restaurimi i Xhamise se Plumbit-TURQIA

SHBA

o    Memorandum Mirekuptimi-SHBA