Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

E ftuar në emisionin “30 Minuta” në televiozionin VizionPlus, ministrja Mirela Kumbaro flet për 300 ditët në Ministrinë e Kulturës.{:}