Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

[metaslider id=9239]

Viti 2015 shënon 50 vjetorin e themelimit të Institucionit të parë Kombëtar për mbrojtjen e Monumenteve të Trashëgimise Kulturore Shqiptare.

Me këtë rast, në datat 22 dhe 23 tetor, në sallën UNESCO, Muzeu Historik Kombëtar  do të mbahet simpozium ndërkombëtar shkencor dhe ekspozita me temë:

“50 VJET STUDIM DHE RESTAURIM I TRASHËGIMISË KULTURORE SHQIPTARE”

“50 YEARS STUDY AND RESTAURATION OF ALBANIAN CULTURAL HERITAGE”{:}