Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Kite me ken shumë mir me mujt me fol shqip për kyt konferencë, krejt shqip me kallzue çfarë kam n’zemër”. Angjelin Preljocaj kthehet në vendin e origjinës 20 vjet pas performancës së pjesës emblematike “Dasma” në vitin 1994. Është kthyer, siç thotë ai, sepse ka pasë dëshirë dhe energji për ta rilindur artin në Shqipëri.

Artikulli i plotëmapo.al