Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Sipari i Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit do të hapet më datë 9 maj për dy pjesët premierë të koreografit dhe regjisorit Angjelin Preljocaj.

Ato janë “Royame Uni” dhe “La stravaganza” nën interpretimin e balerinëve vendas dhe atyre të trupes “Preljocaj”, të cilët do t’i interpretojnë dhe në datat 10 dhe 11 maj.

Kronika e plotëtop-channel.tv