Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Balerinë shqiptarë e të huaj ngjisin në skenë “La Stravaganza” dhe “Royaume Uni”. Me ftesë të Ministrisë së Kulturës, Preljocaj ndodhet në Tiranë për të ngjitur në skenë dy nga koreografitë e tij, si bashkëpunim i ‘Ballet Preljocaj” dhe “Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit”.

Artikulli i plotëpanorama.com.al