Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Arti dhe Dizajni i Filmit Shqiptar – Vepra të Përzgjedhura nga Vitet e Kinostudios”.

Ekspozita shfaq mbi 100 afishe origjinale të formatit të plotë dhe standartit industrial të filmit artistik, dokumentar dhe vizatimor shqiptar, skica dhe bocete kostumografie si dhe programe premierash filmi nga Kinostudio “Shqipëria e Re” (1952 – 1992). Prodhuar nga Galeria Kombëtare e Arteve në bashkëpunim me Arkivin Qendror Shqiptar të Filmit (AQSHF), Universitetin e Arteve, Tiranë dhe kuruar nga kineasti shqiptaro-amerikan Thomas Logoreci.

Orari: E mërkurë – E dielë: 10:00-18:00/ Pranimi i fundit 17:40/ Të hënën, të martën mbyllur. Biletat: Të rritur 200L/ Të moshuar dhe studentë: 100L/ Personat me aftësi të kufizuara: 100L{:}