Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Një ekspozitë me tetë artistë të rinj shqiptarë prezantohet për herë të parë në muzeun e artit bashkëkohor “Pino Pascali” në Polignano a Mare. “Post Young Artist”, nën kurimin e Antonio Frugis e Roberto Lacarbonara, sjell një vështrim në artin e ri shqiptar pas viteve ‘90.

Artikulli i plotëgazeta-shqip.com