Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ekspozita “Përmes Artit” prezantoi dje në GKA piktura, skulptura, vizatimi, grafika, fotografi dhe artet aplikative e dekorative.

Artikulli i plotë: Sot News