Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Berlini priti ministrat e kulturës së rajonit në dialogun kulturor ´´Politika multikulturore-formësuese aktive e politikës dhe krijuese e së ardhmes´´, podium i iniciuar nga Ministri i Jashtëm i Gjermanisë, Frank Walter Steinmeier. Artikulli: http://www.kultura.gov.al/al/newsroom/lajme/berlin-kultura-e-dialogut-ministrja-kumbaro-ne-takimin-me-steinmeier-ministri-i-jashtem-i-gjermanise{:}