Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Si një prej aktiviteteve më të rëndësishëm promovues të artit, edicioni i 14-të i kësaj Bienale duket se është parë nga qeveria si një formë e promovimit të vendit përmes kulturës, pikërisht në ditët që përkojnë edhe me marrjen e vendimit për statusin e Shqipërisë nga BE.

Kronika e Plotë: Grid.al