Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Shqipëria përfaqësohet në Bienalen e 14-të të Arkiteturës në Venecia me artistët Edi Hila dhe Adrian Paci. Nën titullin Monumente të Mundshëm për të ardhme të parealizuara” propozimi shqiptar është një reflektim mbi transformimin e traditave dhe mbi arkitekturën urbane në qytetet shqiptare.

Kronika e plotë: ABCNews