Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

‘Beyond Entropy’ ftoi dy artistë të mirënjohur të Shqipërisë, Adrian Paci dhe Edi Hila për të prezantuar punime emblemtatike mbi temën “Fundamentals- Absorbing Modernity: 1914-2014”.

Artikulli i Plotë: MyArtGuides{:}