Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

[metaslider id=9265]

KOMUNIKATE PER SHTYP

Në kuadër të Thirrjes së Hapur për Projekte për realizimin e Pavijonit Shqiptar në edicionin e 16-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arkitekturës – Bienale e Venecias, Ministria e Kulturës së Republikës së Shqipërisë, njofton se:

  1. Projekti “Hapësira zero”/ “Zero space” i propozuar nga Commonsense.Studio/PRGBR Architektur FABLAB Tirana  dhe
  2. Projekti “Përtej pragut”/”Across the threshold” i propozuar nga TIA;

 

meqënëse u vlerësuan në mënyrë të barabartë nga Juria në mbledhjen e dates 22.12.2017, do të kalojnë në një fazë të tretë përzgjedhjeje për shpalljen e fituesit.{:}