Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Bienale e Artistëve të Rinj nga Evropa dhe Mesdheu  (BJCEM) & Loose Associations (Slobodne veze) hapin thirrjen për artistët nën moshën 35 vjeç

Thirrja: MOTEL TROGIR: ‘The East is west of the West’

 

Vendi rezidencës : Trogir/Split, Kroaci

Koha e rezidencës: September 11-15 2016.

Deadline : 24 korrik  2016

Ministria e Kulturës së Shqipërisë, në kuadër  të  politikave promovuese për artistët e rinj dhe zgjerimit të bashkëpunimit kulturor në rajonin e Mesdheut  e më gjerë, nëpërmjet anëtarësimit  në BJCM  do t’u krijojë  mundësi pjesëmarrjeje artistëve të rinj  në të gjitha aktivitetet, konferencat, rezidencat, ekspozitat, etj, që  ky rrjet do të organizojë.

Info, thirrjen e hapur dhe formën e aplikimit mund ta gjeni këtu:

http://www.bjcem.org/motel-trogir-east-is-western-from-the-west-open-call{:}