Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në Ministrinë e Kulturës së Shqipërisë sot u mbajt ceremonia e dhënies së çmimeve kombëtare letrare të “Veprës më të mirë letrare për vitin 2013” dhe “Veprës më të mirë letrare të përkthyer për vitin 2013”. Në ceremoninë e dhënies së këtyre çmimeve mori pjesë Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro dhe të ftuar të tjerë si shkrimtarë, botues dhe përfaqësues të shtëpive botuese. Çmimi për veprën më të mirë letrare për vitin 2013 e mori Thanas Medi me veprën e tij “Fjala e fundit e Sokrat Bubës”{:}