Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Hapet edicioni 4-rt i #ColoursofAlbania me temën “Trashëgimia kulturore dhe përkatësia evropiane”, e cila përkon me lajtmotivin e Bashkimit Evropian për vitin 2018. Posto foton tënde në #ColoursofAlbania2018#Albaniathroughyoureyes #CulturalHeritage & #EuropeanBelonging{:}