Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Kjo është ndoshta hera e parë në Lituani qe tre artistë kanë bashkëpunuar për të krijuar një performancë që shfaqet në skenen e dansit kontemporan lituanez me një këndshikim vetë-ironik, duke cituar lëvizjet klishe, frazat, madje edhe detajet me kostumet. “Contemporary” eshtë përqëndruar ironikisht në proceset e krijimit te dansit. Një performancë nga Arts Printing House (Lithuania) . Ideja, koreografia dhe performancë: Agnė Ramanauskaitė, Paulius Tamolė dhe Mantas Stabačinskas. Shfaqja jepet në kuadër të festivalit Albania Dance Meeting.

22 nëntor, ora 19:00, TKE “Kujtim Spahivogli”{:}