Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Dita Ndërkombëtare e Muzeve festohet në të gjithë botën që prej vitit 1977, duke zgjedhur çdo vit nga një temë të ndryshme. Këtë të dielë muzetë e të gjithë vendit janë të hapur falas për publikun.

Kronika e plotëvizionplus.al