Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Program IFD2016

Nga data 7-9 qershor  2016 nis edicioni i dytë i Ditëve të Filmit Izraelit në Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi.

 

Ky aktivitet organizohet nga Akademia e Filmit & Multimedias Marubi në bashkëpunim me Ambasadën e Izraelit. Hyrja është papagesë dhe filma janë të subtitruara në Shqip, dhe në Anglisht.

 

Të Martën 7 Qershor – ora 19:00

“10% My Child”

Regji nga Uri Bar-On

2014 – 85 min

 

 

Të Mërkurën 8 Qershor – ora 19:00

“Wedding Doll”

Regji nga Nitzan Gilady

2015 – 88 min

 

 

Të Enjten 9 Qershor – ora 19:00

“Zero Motivation”

Regji nga Talya Lavie

2014 – 97 min

 

7-9 qershor 2016, ora 19:00, Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi,:

Hyrja e lirë{:}