Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në kuadrin e “Ditëve Evropiane të Trashëgimisë Kulturore” Drejtoria e Përgjithshme e Trashëgimisë dhe Diversitetit Kulturor, DRKK- në të gjithë vendin organizojnë aktivitetet e mëposhtme:

Ditëve Evropiane të Trashëgimisë Kulturore{:}