Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Të shtunën ora 19:30 te Teatri veror i Universitetit të Arteve fillon edicioni i parë i DocuTIFF 2015.

Filma në konkurrim nga bota, rajoni dhe Shqipëria.

Programe dhe shfaqje speciale dedikuar krijimtarisë së regjisorit të njohur armen Don Askarian, që do të jetë prezent në Tiranë e do të mbajë Masterclass për të interesuarit.

Homazh për Pasolinin në 40 vjetorin e vrasjes së tij.

Dhe shumë ngjarje të tjera kinematografike dhe fotografike për herë të parë.

DokuTIFF mbështetet nga Ministria e Kulturës.

9-13 maj 2015, Universiteti i Arteve{:}