Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Rashomon”, drama me autorë  Fay dhe Michael Kanin, do të hapë sezonin e ri artistik në Teatrin e Metropolit, i cili për këtë vitë do të ofrojë gjashtë premiera të reja teatrore, për të rritur.

NJË NGA VEPRAT MË TË NJOHURA NË TEATROT BOTËRORE, VJEN PËR HERË TË PARË NË SKENËN SHQIPTARE ME REGJI TË JONIDA BEQOS, SI DHE NËN INTERPRETIMIN E NËNTË AKTORË, EMRA TË NJOHUR DHE TË RINJ TË SKENËS.

“Rashomon”, e ndarë në tre sekuenca, eksploron marrëdhënien midis së vërtetës dhe dobësive njerëzore. Ngjarja në këtë vepër na çon në Rashomonin e shekullit XII në Japoni. Për herë të parë në skenë do të ketë dyluftime skenike dhe disa efekte speciale.

 

10 mars – 3 prill, Ora 20:00, Salla “Shekspir”, Teatri Metropol

Për rezervime telefononi:  04 22 70 668

{:}