Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Vazhdon PIANODROM,  festivali ndërkombëtar që nisi në datën 14 tetor dhe vazhdon deri në 9 mars 2015, festivali më i madh në Shqipëri, për të sjellë në skenën shqiptare nga sallat më prestigjioze të botës pianistët më të njohur  dhe shkolla të ndryshme të pianos nga Gjermania, Italia, Austria, Rusia, Zvicra, Çekia, Malajzia, Slovakia, Kroacia, Shqipëria. Në kuadër  të festivalit PIANODROM mund të ndiqni koncertin “Searching for Truth/Duke kërkuar të vërtetën…”, recital i Frank Dupree (Gjermani). Në program: F. Schubert: Wanderer Fantasy in Do Mag. Op. 15, L. V. Beethoven: Sonata n. 32 Op. 111, F. Ibrahimi: Abel(Es) Meditation, R. Schumann: Fantasy in Do Mag. Op.17. Koncerti është një bashkëpunim midis Tetorit Gjerman dhe Pianodrom.  Realizohet me mbështetjen e Ambasadës Gjermane. Edicioni i dytë i Festivalit Ndërkombëtar Pianodrom  është një nga projektet e mbështetura nga Ministria e Kulturës për vitin 2014.

21 tetor 2014, ora 19.00, Universiteti i Arteve (salla e madhe){:}