Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Sot në mesditë në Durrës është prezantuar projekti “Mik i monumenteve”. Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro dhe ajo e Arsimit, Lindita, Nikolla kanë shfrytëzuar 18 prillin, Ditën e trashgimisë kulturore, për të prezantuar nismën e përbashkët të dy ministrive, e cila në të njejten ditë është paraqitur edhe në disa nga qytetet e tjera historike të vendit.

Artikulli i plotë: Grid.al