Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Edi Hila dhe Adrian Paci do të përfaqësojnë Shqipërinë në edicionin e 14-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Arkitekturës në Bienalen e Venecias.

Kronika e Plotë: TVSH