Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Koncert i jashtëzakonshëm recital “Eja, zemra ime” me treshen e artistëve shqiptarë Blerta Zhegu (soprano), Maniola CAMUSET Trebicka (piano) dhe Idlir Shyti (violonçel) më 22 mars në oren 20:00 në Cathédrale Sainte-Croix-des-Arméniens, 13 rue du Perche 75013 Paris.

Programi përfshin pjesë nga kompozitorë Massenet, Gottschalk, Rosinit, Ravel, Totti, Arditi dhe melodi të Charles Gounod “Eja, zemra ime,” sipas Këngës së Solomonit, me violonçel dhe fjalët në  frengjisht të Jules Barbier.

Koncerti organizohet nga “Rezart Jasa Events”, me mbështetjen e Ambasadës së Shqipërisë në Francë dhe “Shtëpia e Shqipërisë”.

Për më shumë informacion mbi kushtet e pjesëmarrjes, ju lutem vizitoni: http://www.billetreduc.com/157157/evt.htm?nr=1

 22 mars në oren 20:00 në Cathédrale Sainte-Croix-des-Arméniens, 13 rue du Perche 75013 Paris{:}