Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë , me rastin e 80-vjetorit të lindjes së akademikut kosovar Rexhep Qosja, ka hapur ekspozitën me veprat dhe studimet e tij, si një vëmendje e veçantë kushtuar kontributit dhe veprimtarisë së tij shkencore e kulturore.

25-30 qershor 2016, BK{:}