Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“ELEKTRA”, tragjedia e krimit dhe ndëshkimit brenda familjes, tragjedia e mëkatit të etërve dhe ndëshkimit të bijve do të ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” në Tiranë. Pas premierës në teatrin “Aleksandër Moisiu” në Durrës, pas shfaqjeve të suksesshme në Korçë kjo tragjedi do të shfaqet për publikun e kryeqytetit. Regjia&përkthimi nga Laert Vasili, me aktorët: Eralda Çaushi, Amos Muji Zaharia, Mimoza Marjanaku ,Vilma Hodo ,Suela Bako, Besmir Bitraku, Gjergji Doçi, Xhejni Fama.

Për rezervime nga e marta-të dielën 09:00-13:00 dhe 16:00-19:00 telefononi në: 0699908035 dhe +35542278158.

30, 31 janar, dhe 1,6,7,8 shkurt ora 19.00, TKEKS {:}