Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Koncert  jazz i këngëtares Elina Duni në  Lens,  me rastin e ndeshjes së futbollit mes Zvicrës dhe Shqipërisë që do të mbahet më 11 qershor ,  në kuadër të kampionatit  evropian të futbollit,  “Euro 2016 FRANCE”.

Koncerti do të zhvillohet në qytetin e Lens menjëherë para ndeshjes Zvicër-Shqipëri, 11 qershor, në orën 18:00, në Muzeun e Louvre-Lens, 99 Rue Paul Bert 62300 Lens, në prani të lojtarëve nga të dyja ekipet, autoriteteve franceze, zvicerane dhe shqiptare, gazetarë dhe të ftuar dhe miq të tjerë. Koncerti organizohet nga Ambasada e Shqipërisë  dhe Ambasada Zvicerane në Paris.

11 qershor 2016, ora 18: 00,  Musée du Louvre-Lens, 99 Rue  Paul Bert 62300 Lens{:}