Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Teatri Kombetar risjell në skenë shfaqjen “Equus” në kalërimin e shfaqjeve të fundit. Si vepër e autorit Petter Shaffer e me regji të boshnjakut #DinoMustafic, “Equus” në Shqipëri korri një sukses jashtëzakonisht të madh si vepër e teatrit bashkëkohor.  Interpretojnë aktorët:

Timo Flloko, Igli Zarka, Ema Andrea , Arben Derhemi, Krist Lleshi , Luli Bitri Lulzim Zeqja, Erjona Kakeli, Ermir Z. Jonka .

Balerinë: Robert Nuha , Fjorald Doci, Akreoma Saliu . Skenografia Broz Dragutin, kostumografia Berina Kokona, koreografia Gjergj Prevazi, muzika Endri Sina dhe përkthyes Artur Lena .

Mos e humbni këtë shfaqje që provokon artistikisht me idenë, konceptin dhe zgjidhjen regjisoriale.

Ju kujtojmë se ndalohet hyrja në teatër për moshat nën 16 vjeç!

#ejaneteater #equus në 5 shfaqjet e fundit

14, 15, 16, 17, 18 qershor, ora 19:00 në Teatri Kombëtar{:}