Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

“Orfeo e Euridiçe” është opera e parë premierë e vitit 2014 që shfaqet në Teatrin e Operës dhe Baletit. Një vepër që ka angazhuar disa nga artistët më të njohur operistikë, ku mes tragjizmit dhe dashurisë do të sjellin në skenë operën që deri më tani i kishte munguar skenës shqiptare.

Intervista e plotëSot