Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Një vizitë e parë zyrtare për ministren e kulturës Mirela Kumbaro në Bruksel. Në fokus të takimeve kryesore me përfaqësues të rëndësishëm të institucioneve europiane ka qenë bashkëpunimi me Komisionin Europian për pjesëmarrjen e Shqipërisë në projektin “Europa krijuese” që mbështet projektet në sektorët e krijimtarisë dhe kulturës europiane.

Kronika e plotë: ABCNews