Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore ka hapur edicionin e tetë të festivalit “Balkan Trafik” në Bruksel. 1 Maji, Dita Ndërkombëtare e Punës u kthye në një festë të madhe popullore në Grand -Place, sheshi më i bukur në Bruksel.

Artikulli i plotësot.com.al