Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Pamje të shkëputura nga Festivali i 52-të mbarëkombëtar i këngës për fëmijë dhe aktiviteti i arkeologëve në Kalanë e Lezhës.{:}