Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Festivali i Librit dhe Artit do të zhvillohet për katër ditë, 23-27 prill, duke e nisur edicionin e tij të parë në datën simbolike të ditës ndërkombëtare të librit.

Artikulli i plotë: Gazeta Express