Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Në kuadër të festave të nëntorit DokuFest në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Republikës së Shqipërisë do të shfaqin një program të filmave fitues të disa kategorive të edicionit të fundit të festivalit në Tiranë.
Filmat që do të shfaqen janë: PËRQAFIMI nga Lulzim Guhelli – Fituesi i çmimit te publikut; DOMINO EFFECT nga Elwira Niewiera dhe Piotr Rosołowski – Fituesi i çmimit të dokumentarit ndërkombëtar;  HESHTJE nga Bekim Guri – Fitues i garës kombëtare dhe EVAPORATING BORDERS nga Iva Radivojevic – fitues i garës së dokumentarit nga Ballkani.
Ai zhvillohet edhe në kuadër  të marrëveshjes për kalendarin e përbashkët kulturor Kosovë – Shqipëri. Si pjesë e këtij bashkëpunimi, Ministria e Kulturës së Shqipërisë sivjet  mbështeti disa aktivitete të festivali DokuFest.

Muzeu Historik Kombëtar  
27.11.2014 ora 20:00
28.11.2014 ora 19:00 


View Larger Map

{:}