Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

PROGRAMI FLETPALOSJE

Edicioni i dytë i FSFF – Festivali Ndërkombetar i Filmit për Studentë do të zhvillohet prej datës 10-14 Nëntor 2015, pranë “Qendrës Rinore Tiranë”.

Përgjate 5 ditëve, do të shfaqen 91 filma nga 38 vënde të ndryshme të botës, të cilët janë përzgjedhur nga rreth 2000 aplikues nga 90 shtete.

Festivali tashmë ka përzgjedhur filmat në tri kategori: Filma të animuar, dokumentar, fiksion.

Në listën e filmave të selektuar ka filma nga shtete të ndryshme të rajonit, Evropës dhe më gjerë.

 

Ky projekt synon te nxise bashkepunimin, shkembimin e eksperiencave dhe kultures ndermjet projekteve te ndryshme artistike.

 

Ftojmë të gjithë publikun artdashës së Tiranës, për të qëne pjesë e ketij eventi

 

10-14 nëntor 2015, Qendra Rinore, Tiranë{:}