Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Nis edicioni i 4 i festivalit muzikor “Flauti magjik”. Festivali, i cili do të hapet në datën 20 maj ora 19:00 në sallën “Tefta Tashko Koço” në ambientet e Ministrisë së Kulturës me performancën e artistëve vendas, por edhe të huaj. Performancat e artistëve profesionistë dhe ansambleve rinore do të prekin një spektër të gjerë të  muzikës, asaj klasike , moderne, bashkëkohore si dhe muzikës Jazz. Koncertet do të mbahen në sallën e Universitit të Arteve.

Ky aktivitet mbështetet nga Ministria e Kulturës{:}