Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Nën kujdesin e dy kuratorëve të ekspozitës, drejtorit të fototekës “Marubi”, Luçjan Bedeni dhe piktorit të njohur, Zef Paci, artdashësit kosovarë do të njihen me foto të rralla historike të kollosëve të fotografisë shqiptare, vëllezërve Pietro, Kel dhe Gegë Marubi, por edhe me punimet e Kol Idromenos, një tjetër emblemë e kësaj gjinie arti në Shkodër…
Artikull i plotë www.yllpress.com