Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Diva e muzikës klasike shqiptare, soprano me famë botërore,  Inva Mula do të performojë në Town Hall NYC. Në këtë koncert  marrin pjesë  pianisti virtuoz Genc Tukiçi dhe dirigjenti Bujar Lapaj.

Do të jetë 26 marsi i këtij viti kur do të bashkohen orkestrimet e pianistit virtuoz Genc Tukiçi dhe zëri i të famshmes Inva Mula.

Një koncert në Town Hall në New York të Amerikës, i cili realizohet  me orkestrimet e Genc Tukiçit, mbi krijimet më të bukura patriotike shqiptare.

“Në këtë koncert do të jemi të drejtuar nga dirigjenti i shquar Bujar Llapaj, bashkë me Orkestrën Simfonike të New York-ut” ka paralajmëruar Tukiçi.

Të ftuar në këtë koncert do të jenë edhe  soprano  Dëshira Ameti Krliu, baritoni Kreshnik Zhabjaku, tenori  Riad R. Ymeri.

Koncerti është ndërtuar mbi  krijimet e albumit të sopranos Inva Mula, me titull “Për ty Atdhe”,  ku përmblidhen perlat e muzikës shqiptare dhe jaret shkodrane.

 

Info:  website artisticpromotions.org

Time: 7:30PM till 9:00PM

Date: Mar 26 2017

Address: 123 43Rd.St.

City: New York State: New York Zip: 10036

http://albanianevents.com/event_details.php?id=1874#sthash.RGxNKdCC.dpuf{:}