Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Ekspozita “Gratë e Biblës” e artistit, Jorgaq Gogu janë tablotë e frymëzuara nga imazhet femërore të Biblës, në përmasat 100 x 150 cm, në teknikën vaj në kanavacë.  Duke u inspiruar nga shkrimet biblike, nga ngjarjet e treguara që i ofrojnë atij imazhet, atmosferës biblike, piktori shfaqet përpara publikut sipas një gjuhe artistike vetjake, moderne dhe komunikuese.

21 shtator-11 tetor 2015, GKA

Orari:E merkure – e Diele 9.00-13.00 dhe 16.00- 20.00{:}