Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Sot në Galerinë Kombëtare të Kosovës është hapur ekspozita “Marubi” e kalendarit të përbashkët kulturor mes Kosovës dhe Shqipërisë.Kjo ekspozitë është organizuar nga Galeria Kombëtare e Kosovës në bashkëpunim me Fototekën Kombëtare “Marubi”, në Shkodër dhe është ngjarja e parë zyrtare e cila shënon 6 vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Artikull i plotë në http://rtv21.tv/home/?p=155736