Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Qendra Kombëtare e Kinematografisë nën drejtimin e kryetarit të ri Ilir Butka ka nisur të tjera politika për prodhimin e filmave dhe zhvillimin e projekteve të ndryshme kinematografike. Propozimet e kryetarit Butka, për mbarëvajtjen e QKK-së gjatë katër viteve të ardhshme, nisin nga krijimi i një strategjie për bashkëprodhimet.

Artikulli i plotësot.com.al